RITOS - FRESH MEX EN POKéBOWLS AMERSFOORT

RITOS - FRESH MEX EN POKéBOWLS AMERSFOORT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 181 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ritos - Fresh Mex en Pokébowls Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

5 mei 2022 om 21:36 Snelle bezorging
18 apr 2022 om 9:23 Vrijdag avond 2 pokebowls besteld. De zalm was op en dit werd niet gecommuniceerd. Er werden andere dingen bij de bestelling gedaan, die niet in de smaak vielen. De rijst was nat, vies en heel plakkerig. Geprobeerd te bellen maar geen reactie…
8 apr 2022 om 20:20 Blijkbaar zijn de porties aangepast. Vaker hier besteld kreeg altijd een goed gevulde portie. Daar gingen we deze keer weer vanuit, maar helaas krijg je nu een vrij kleine portie met weinig kip. Veel te duur voor wat je krijgt. Nu alweer honger.
27 mrt 2022 om 21:43 Bezorging was prima op tijd. Eten is goed. Wel veel rijst en wat weinig groente. Prijzig voor wat je krijgt.
27 mrt 2022 om 20:21 30 min te laat Bowl was lekker mocht wel wat meer vis in En best prijzig
26 mrt 2022 om 7:52 Eten was opzich best lekker. Echter, er miste 1 item en toen ik daarover belde leek het meer alsof ik lastig was, i.p.v. dat ik hierover verontschuldiging kreeg en dat ze het zo snel mogelijk alsnog zouden leveren. Ze hebben het wel nageleverd
10 mrt 2022 om 9:09 Super lekker, bestelling klopt helemaal en de bezorgster en tijd waren ook dik in orde. Aanrader!!
5 mrt 2022 om 9:52 Heerlijk! Had alleen wel iets meer vis in gemogen. Een zalm salade voor €13 emmer maar een paar brokjes zalm is wel misleidend. Verder smaakte alles heel lekker.
18 feb 2022 om 8:27 Ik vond dat er veel te veel saus op zat. En ik had niet eens de extra saus optie aan gezet. Was wel jammer.
9 feb 2022 om 20:33 Goed gevulde pokebowl en snel bezorgd. Ga hier zeker vaker bestellen!
9 feb 2022 om 20:03 In de pokebowl zal echt ontzettend veel saus.. Teveel vonden wij. Verder qua ingrediënten redelijk. Wel een behoorlijke bak met eten, meer dan genoeg als avondmaaltijd!
19 jan 2022 om 18:44 Heerlijk!