RITOS - FRESH MEX EN POKéBOWLS AMERSFOORT KAMP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 668 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ritos - Fresh Mex en Pokébowls Amersfoort Kamp. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2024 om 21:51 Eten is heerlijk, de smaak is top! Buritto is wel aan de kleine kant voor wat je betaal. Bezorgen duurde veel te lang, geen telefoontje in tussentijd. Extra betaald voor de mango saus maar helaas niet ontvangen
22 jun 2024 om 21:29 Het duurde super lang voordat k mijn bestelling had. Daarnaast was de rijst van de pokebowln ook niet gaat. Het waren harde rijstkorrel. De mango was ook erg bedorven. Jammer dat hier niet op gelet wordt. Hierdoor hele bestelling weggegooit.
14 jun 2024 om 21:03 I love Ritos! Its my favorite pokebowll! Karaage chicken is my choice, its always fresh, delivery fast and friendly. I highly recommend this place, you won't be disappointed:)
9 jun 2024 om 9:26 Ik had de kip karaage pokebowl er zat iets in wat de hele pokebowl overheerste en niet op een goeie manier. Een bittere bijsmaak die je proefde met elke hap zeker niet de beste poke bowl die ik ooit heb gegeten.
7 jun 2024 om 19:06 Ritos is altijd goed
4 jun 2024 om 19:23 Altijd lekker en op afgesproken tijd!!! Zeer goede service !!
2 jun 2024 om 12:59 Mijn Burrito zat extreem veel jalapeno in. Heb er ruim 4-5 hele pepers uitgehaald. Mag iets minder.
29 mei 2024 om 12:29 Erg lekker en ik was tevreden met de opties. Voortaan mijn vaste tent.
28 mei 2024 om 19:57 Heerlijk eten
27 mei 2024 om 0:50 Ik weet niet de tijd precies, maar het was super.
25 mei 2024 om 20:25 Eten was heerlijk zoals altijd!! En vriendelijke bezorger
18 mei 2024 om 2:21 Was heerlijk ga zo door.